fredag 30 september 2011

Dagens fail

Mischa: Men vi kan kanske festa nästa helg? :)
Jag: Haha jag åker till England på onsdag, så blir lite svårt

Blandning mellan ett troll och frasier..

Hello there! Sitter här och borde egentligen duscha och skriva en måste-köpa-på-maxi lista. Orkar dock inte som vanligt. Ikväll kommer Gabbe och hennes husband hit, kräftskiva ska vi ha! Lite senare än alla andra men men ;P. Sista gången vi ses innan jag drar.. Och om det är något jag vill äta här hemma innan jag drar så är det detta ;P. Mammas bf har köpt massor med pålägg till mig som han vill att jag ska ta med haha, borde aldrig nämnt att jag gillade dem.. 
Imorgon blir det utgång i Ängelholm, sista innan jag drar, super! Gumsan på söndag. Därefter får vi se bara fem dagar kvar nu ju! Herrejävlar..

Nej stress nu! See ya!

tisdag 27 september 2011

måndag 26 september 2011

Varför äta när man kan svälta?

Nu sitter jag här igen och jag vill bara berätta att jag fick beställt min dator igår!
Här är den! Asfin! Hoppas den är lika nice irl med, köpte även finaste datorväskan :)

Hälsade på pappa som sagt, berättar inte detaljer för det är ganska så privat, men det var jättemysigt faktiskt, mådde väldigt bra när vi åkte hem! Sista gången jag ser pappa på ett halvår dock om jag har otur.. får försöka se till att göra de när jag kommer hem till julen!
Gick upp 8 i morse, åkte och kollade lillebrors eventuella gymnasieskola, verkade skitbra! Därefter handla fiskar och maxi! Kom hem vid , middag och bowling, och nu sitter jag här :)

Är sjukt sugen på att skaffa farmville haha, och det ska jag också, men inte förrän jag dragit till england och har min egna dator ;P!

Nu drar jag, bye!

söndag 25 september 2011

Det tar sig!

Hade en supermysig kväll igår! Åt på harrys, kollade Crazy stupid love, Ryan Gosling är väl ändå för snygg? Och bulls! Super :).Sov hos syrran! Kom hem från Halmstad för ungefär en timme sedan, så Idag ska jag och syskona hälsa på pappa. Inget mer är planerat vilket innebär desto mer datortid så jag kan fixa en del! Köpte även en kalender idag på maxi så det är bara dator och lexikon och eventuellt abonnemang kvar som ska fixas!

Suger att försöka leta upp folks mailadresser när dem inte går att hitta på något sätt..  Får inte ge upp dock! Kommer säkert så småningom!
Fett irri iallafall!



Nu ska jag duscha, bye bye!

lördag 24 september 2011

Nuså!

Flygbiljetten beställd! Ska äta något nu och sedan duscha, därefter halmstad med mamma och handla litta. Därefter möta upp Lina och Nellie för restaurang och biomys :). Funderar på om jag ska beställa min dator med nu innan jag drar..

Känns askonstigt att blogga här, kan inte riktigt tänka, precis som att jag blir blockerad på något sätt.. Hoppas det släpper, palla med såna här tråkiga inlägg haha.

Later!

torsdag 22 september 2011

Tja

41 + 46 = 87

Så många facebook-vänner har jag rensat bort nu, känns bra haha.
Hade en super gårdag, förutom att jag varken hittade kalender eller lexikon, suger.

Idag har jag levt på chips, kakor och vatten, bra diet va? Idiotiskt

13 dagar kvar idag och jag har inte beställt flygbiljett än, aaaah, stress!
Alltid lika sammanhängande inlägg.. 

Nu äre jersey shore! Repris, men ändå ;P

onsdag 21 september 2011

Sitter just nu och kollar flygbiljettpriser..

Och till England skulle det kosta mig ungefär 350, framme 22.20 den 5:e isåfall, bra pris!
Hoppas nu bara att det inte är för sent för dem..Idag är det exakt 2 veckor kvar, fyfan vad jag längtar!

Ska bli så mysigt i England, lära känna en (förhoppningsvis) underbar familj, kommer att brevväxla med två personer, kunna åka in till stan var dag om jag vill det, lära känna helt nya människor, upptäcka landet, shoppa, festa, fira halloween, åh! Jag dör av längtan! Vet dock att jag dagen innan kommer att storångra mig och inte vilja åka.. haha. Att lämna tryggheten mot något som i värsta fall kan gå rent åt helvete. Ska inte tänka så dock.. det löser sig!
Stress!!! För en gångs skull har jag dock pengar så blir inga problem på den fronten iaf, händer typ aldrig!
Trots det skriver jag upp en budget för de två sista veckorna jag är hemma för att ha över så mycket pengar som möjligt!

Idag skare fixas grejs! Lexikon, kalender, booze, kanske regnjacka. Därefter pizza och bowling! Med gumsan ofc <3. Bra dag! Vill ha fler såna.

Imorgon passning av bror och besök av syrran! Fredag passa bror, kolla idol och baka paj! Lördag. Lina och gänget! Söndag hemfärd och bakfylla! Synd att det är så mycket passning sista tiden.. ska förhoppningsvis få in mina favoriter i kalendern!

Dags att äta och sedan duscha, see ya!

fredag 16 september 2011

Ja!!!!!!!!!!

Jag har fått jobb som au-pair i England! Nu händer det verkligen och det känns så jääävla bra! Är lite halvt stressad dock då jag åker redan den 6:e oktober.. En del kvar att fixa tills dess , hoppas det löser sig!

ÅHÅHÅHÅHÅH!!!!!!!!

onsdag 14 september 2011

Vänrensning på facebook!

Kommer ha typ 5 kvar... haha.
Närå.. Iallafall, imorgon ska jag har en viktigt samtal som kommer att avgöra min närmaste framtid! Jag kommer att dö av nervositet och jag hoppas verkligen att det går bra! 

Update:
15 personer togs bort, ingen vidare rejäl rensning.. haha, får ta det vidare någon annan dag! Eller nej, jag ska fortsätta, vänta lite. Så 26 personer till! 41 då, ganska bra haha.

Detta var ju ett meningsfullt inlägg.. not, nu ska jag äta. Hejs!

tisdag 13 september 2011

Not okey

Nu är jag här igen. Är nästan lite arg; 3 killar har hört av sig och stött på mig sedan jag och Tim gjorde slut förra veckan.3 killar jag inte brukar ha kontakt med har hört av sig utspritt över veckan, genomskinligt? Inte alls.. Respektera att jag inte mår bra och försöker komma över detta, snälla! Och jag tycker att ni är vidriga så skulle aldrig ens tänka tanken ändå, såå get over it.

Förutom det så är det faktiskt ganska bra, hade en super lördag och söndag med gumsan, kollade Mamma Mia  på lördagen, stack sedan ut med hennes mor och hennes bästa kompis, hade jättekul! Karaokade som vanligt och sjöng låtar som hyllade Colin på hans födelsedag, astöntigt haha! Söndag vaknade jag bakis med gumsan, fortsatte med filmerna och kollade Bridget Jones och åt popcorn. Cyklade sedan hem, fick förresten cykla världens bit för att komma till henne på lördagen, det var verkligen plågsamt haha, i motvind och tung packning dessutom, fml liksom.




Har inte hänt mycket mer än så, eller jo en sak har nog hänt men det berättar jag inte förrän jag är säker, underbart! Ska passa bror ikväll och dra ut och springa när som helst nu! Ska bara motivera mig ;P.

lördag 10 september 2011

Life goes on

Har varit oväntat bra på att hantera det här, vet att det inte blir bättre av att sitta och älta det hela tiden. Har upplevt det här förut och även om det inte är samma situation så vet jag hur jag ska hantera detta för att må bra, skönt!

Igår blev det en cykeltur till maxi för att ta ut pengar, trodde det skulle ta jättelång tid och vara jättejobbigt, är ju trots allt ungefär en mil dit, men det gick super! Framme på 25 min. Cyklade sedan hemåt, till stranden, powerwalkade och joggade, därefter cykeln till skottorp för att vattna blommorna på kyrkogården sedan hemcykling. Och gud vad det känns i benen idag! Asnice!
Därefter blev det marknad med mischu-chan, hittade asbra grejer, visar ngn annan dag.


Ikväll ska jag och gumsan fira colin firths 51årsdag! Astöntigt, men kul ändå! Nej nu ska det duschas!


Smell ya later!














torsdag 8 september 2011

Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

Ofta någon från tyskland har läst min blogg.. haha, hur hittar man hit?

Förresten, är det inte rätt korkat att lyssna på hjärtekrossarlåtar när ens eget hjärta är krossat? Det är många som gör så när det har tagit slut med någon de älskar, för mig blir det bara en påminnelse på vad som har hänt, känns bara värre, dumt. Min kära mamma skulle häromdagen tvunget lyssna på "Love hurts", man bara ja men tack mamma! Känns superbra nu.

Someone like you - Adele
&
Landslide - Fleetwood mac

Är låtar man inte ska lyssna på, men som jag gör ändå..
Ni som inte har hört landslide, lyssna här, otroligt vacker låt.

onsdag 7 september 2011

And it hurts with every heartbeat

Sagan tog slut, 2 år och 9 månader var du min, men samma dag som vi hade månadsdag blev det dags för oss att skiljas åt. Vi vet att detta är det bästa för oss båda och har även gjort det ett tag.. Nu gick det inte att blunda längre för hur olika vi är.
Kärleken finns dock kvar och det är det som gör som ont, att man har blivit tvingad att fatta ett beslut man inte vill, egentligen vill man fortsätta kämpa på och drömma om att vi blir mer lika med tiden, sanningen är en annan, och den suger..

Jag satt i söndagskväll och läste igenom min gamla blogg, ju mer jag läste desto mer kände jag mig trött på den, jag ville bara ta bort den och börja om på nytt, den kändes inte som jag. Så jag gjorde det och startade denna. Dagen efter sker detta, och jag kan inte annat än tro att det på något sätt var menat.
Avsluta ett kapitel och påbörja ett annat.



We can keep trying but things will never change