onsdag 31 juli 2013

Sommar i Aten

Jag såg att jag hade en läsare från indien, underbart!

Hej!
Jag tänkte att det kanske kunde vara dags nu med en liten uppdatering. Jag har börjat fifflat med detta inlägg jättelänge.. inte för att jag har puttat någon direkt effort på den men jag går in, kollar i någon minut, sedan tröttnar jag, så ja, här är det nu äntligen! Jag har varit hemma i Sverige nu i 12 dagar, det rullar på och tiden går även om min hjärna inte gillar det alltid haha. 
Så ja vad händer? Inte mycket... kom hem till ett strålande sverige dock vilket ju är jäkligt nice, hade nog inte pallat komma hem till ett mörkt deprimerat sverige en gång till!

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från min vistelse i Aten, ni som har läst min andra blogg vet vad vi har haft för oss till en viss del, men jag tänkte att en bildbomb skulle sitta fint, så enjoy!

Började med detta "ljuva" mellanmål man alltid får när man flyger med lufthansa..Korvsallad och pretzels. 


Häremellan var vi i Lefkada, men det har ni ju sett redan :).




Helgrym graffitimålning! 




Världens bästa bio: Cine Thisio! (kolla själv om ni inte tror mig). Man har utsikt över akropolis som ni ser under till och med. Ljuvligt!












καλησπέρα!



fredag 19 juli 2013

Det är meningen att jag ska aktivera mig lite imorgon, att jag ska spritta av glatt humor, ha en riktigt bra dag - jag tror inte att jag kan göra det.

torsdag 4 juli 2013

I'm still here

Nu var det längesen jag uppdaterade, och jag har förlorat ungefär 100 procent av mina läsare... haha. Inte vidare förvånande eftersom jag har suttit i Grekland i snart en månad, och bloggen blir skjuten åt sidan. Dock så tror jag inte att det blir någon bättring de närmaste 2 veckorna, jag hänvisar er istället till min flammas blogg, han uppdaterar då och då. Och som förra gången så får ni också en länk till vår gemensamma blogg


Later alligators!