torsdag 21 november 2013

Fem

Då kanske det är dags för mig också att bidra.
Man kan välja att ta detta inlägg eller killens ord ordagrant, eller så kan man bara skratta åt skribentens härliga humor. 
I vilket fall som är det ju så det funkar, vi alla är stöpta i olika former, om än inte som vas nummer 6, haha! 
Sedan är det väl klart att vad som är viktigast är din egen inställning till dig själv och din kropp, väljer du att se den efter hur du tror andra uppfattar den, så kan du göra det, om du tycker att det är viktigt. Men träffar du en bra kille eller tjej tycker han/hon att du är skitsnygg oavsett! Alla vill ha olika, och det vet väl dem flesta. Så ja, det är lite svårt att pleasa någon genom sin kroppsform, då får man ju gå in och såga av lite här och där för att få den "rätta" formen som är inne just nu, men jag vettefan alltså. Viktigare saker finns det väl?
Läs!

tisdag 19 november 2013

Påtal om inget så

Jag känner att jag vill uppdatera, om något, men jag vet inte vad?
Det är nog inte lönt att fråga vad ni vill veta eller läsa om för då får jag endå inga svar och det är ju bara pinsamt haha.

Nej mene, tja, livet i stugan fortsätter. Jag har fått hit de mesta av mina saker, har kanske en sjättedel kvar innan jag flyttar ut/in helt. Att få in dem i stugan dock, phew, det är inte att leka med. Jag kollar uppgivet på alla mina grejer och undrar hur fan dem ska få plats. Ja antingen får jag kasta/ge bort hälften eller helt enkelt knyckla alla hörn fulla med mina fagra ting. Såsom gamla plastkassar från olika affärer i olika länder och min stickerssamling. Njae.. Något måste bli gjort.
Jag återkommer om detta ärende.

Förresten det där arktiska vädret, vart tog det vägen? Eller slipper man sånt om man bor i Lomma? Hehe

tisdag 12 november 2013

Nanowrmo

Det är den 12e dagen i ordningen, ska jag vara ärlig har jag inte ens skrivit mer än 5 dagar sammanlagt på min novell. Men det börjar ta sig nu och jag börjar bli riktigt inspirerad. Målet är att nå 50 000 ord (om jag inte minns fel). Jag har nu 19 dagar kvar och har kanske uppnått en bråkdel vid detta laget, men det ska banne mig gå!

Nanowrimo står för National-novell-writing-month, och är en sida där du kan träffa människor från hela världen och utbyta ideér gällande denna underbara sak. Så målet, som ni förstår är att komma ur det hela med en novell, om det så är världens skräp eller det bästa du någonsin har skrivit så är det det som är själva målet. Jag tror att man inser hur mycket man faktiskt kan göra på så liten tiden när man ser det i efterhand.
Nu är det nog lite sent för er som blev intresserade, men där finns alltid nästa år, och om inte annat kan ni ju ändå prova, skapa en profil och se!


måndag 11 november 2013

Goddag i stugan

Hej igen mina läsare! Vi har börjat komma igång rätt bra i stugan. Om jag inte berättat det är den på 52 kvadratmeter och väldigt ljus och öppen, tar lite tid att värma upp men annars är jag/vi helnöjda! Det mesta är inhandlat och klart till hemmet (ack denna lycka att komma hem med både strykjärn och torkställ....). Nu fattas bara mina sista 1000 saker att packa och lasta av i Lomma, sedan är jag helt ytflyttad från mitt älskade hem.
Tro inte att jag inte saknar er, det gör jag, varje dag.

Bilder kommer senare, när mer ork infaller sig!

Ha det så bra sålänge :).

onsdag 6 november 2013

Landat

...i sverige och i Lomma. Jag bor där nu, tillsammans med min grek. Vi hyr en liten stuga som är jättemysig och ligger asbra! Det känns väldigt bra :).
För snart 3 veckor sedan åkte jag till min kära och vi spenderade en vecka i Aten,sedan tog vi bilen mot sverige. Via Florence, Innsbruck och Hannover där vi även spenderade mellan 2-3 nätter på vardera ställe.
Fick träffa min Österrikiska vän från Londontiden vilket var så kul men också alldeles för kort..
Allt som allt en väldigt mysig och bra liten eurotrip som lämnat minnen och ungefär 600 bilder att kolla igenom och välja till ett kommande inlägg, önska mig lycka till!
Nu ska vi dra och handla lide.