måndag 27 januari 2014

söndag 19 januari 2014

Be ready for take off!

Ibland förvånar det mig att jag ens har några besökare, jag är så himla dålig på att uppdatera.. Det går verkligen i svackor det där, när jag väl skriver, ja då skriver jag allt, på små inlägg, idéer, berättelser, ja vad som helst för texter. När man är inspirerad kan det tydligen gå hur långt som helst, för ungefär ett år sedan satte jag mig faktiskt ner och skrev en låt. Ja ingen höjdarsådan, men just det faktum att jag skrev en låt.. jag trodde inte att jag hade det i mig längre, senast jag skrev en låt tror jag att jag inte ens hade blivit tonåring.. Ja det är märkligt det där. Men nu skrivs det iallafall, men jag kommer ingenvart haha.

Jag kan ju berätta vad jag tog för mig i helgen. I fredags hämtade vi upp min lillebror i skummeslöv och drog till disney on ice i malmö. Får jag säga att jag blev lite missnöjd? Ja det blev jag. Min bror var helt salig och det var askul att vara där med honom. Men jag var på showen för några år sedan och skillnaden är jättestor! Jag vet inte om det är berättelserna eller det faktum att jag bara har blivit äldre. Någonting var det iallafall.. det viktigaste var iallafall att Gabriel tyckte om det. Därefter tog vi honom till mc donalds och avslutade kvällen med lite youtube klipp haha. Så bra dag!


Tyckte denna var fin och asäcklig

Och ungefär såhär glad var jag









Lördagen åt vi lyxfrukost aka bacon och äggröra, sedan kollade vi Despicable me 2, SJÄLVKLART! Och körde sedan hem ponken, därefter hämtade vi upp gumsan och åkte hem till mischa och simon där vi fikade, pratade om dinosaurporr och åt bruna bönor och bacon. För herrn var det ganska speciellt (och nytt) och kanske inte en favorit haha. Ärtsoppa, bruna bönor och risgrynsgröt i plast är ju ganska speciell mat och en kategori för sig haha. Trodde inte att man kunde ha så kul åt den maten haha.



Tjohej!

söndag 12 januari 2014

Enjoy

Jag tänkte att det kan vara en bra idé att uppdatera. Vad som hänt sedan senast är inte mycket, jul, jobb och nyår. En sak värd att nämna är att jag för första gången i mitt liv har sagt upp mig, igår var sista dagen. Det var ju en grej, men nu är det gjort i alla fall.Vi får se vad jag tar för mig, det ska nog lösa sig :).
Igår var jag också på min lilla systerdotters dop, så jäkla fint och sött! Har så många fina bilder på bebben och föräldrarna, men vill inte riktigt dela bilder på henne här.

Btw, den där uppdateringen om resan från aten till sverige verkar väldigt långt borta, jag vill dock uppdatera er om den, men vill skriva så mycket annat med! Under tiden kan ni få lite bilder från min iphone, ingen större skillnad i kvaliten på den och min digitalkamera haha.

Aris "jag går inte upp ur sängen för mindre än 10 000 kronor" divan, ville inte vara med på bild. 

Bakade god grekisk kaka kormos, aka Mosaic. 

Försökte föreviga mig själv

Provade i spegeln igen

Gumsan hälsade på, men ville inte vara med på bild, så häxmasken fick agera modell


Fikade på "Skånes bästa café", väldigt mysigt. Lilla kafferosteriet!

Med barockfåtöljer och soffor överallt, vill ha!

Läste blondinbellas blogg en del på jobbet

 Gick på dop och var mimmi musig

Idag med





Förevigade äntligen storlampan på lillatorg

och kollade en cool utförsälning med dvd och cd, köpte inget dock.


lördag 4 januari 2014

Uppdatering

Och med en iphone kommer också ett instagramkonto, hanssonbella heter jag där!
Uppdateringen kommer bli bättre senare ;P.
Och ni som vill kan också följa mig med bloglovin här