torsdag 9 maj 2013

-

Att känna sig totalt värdelös. Vem fan bryr sig om mig? Vem skulle orka, vilja bry sig? Vem fan skulle komma ihåg mig. Jag orkar inte detta så kallade liv. Ibland känns det som att man bara finns till för att... finnas. Inte för att någon skulle sakna en, för att man skulle berika någons liv, för att någon skulle märka om man en dag bara försvann.

Jag orkar inte, med detta och med mina tankar. Jag orkar inte att ständigt bryta ner mig själv. Att jag inte har en dagbok och skriver detta här istället. Att jag kommer att göra människor oroliga med detta inlägget. Att man tror att jag ska göra drastiska eller dumma saker, säga för mycket. Det ska jag inte. Jag ska bara säga mitt och kanske ångra det imorgon, men nu måste jag bara få skrika.

Jag fyllde 22 igår, det var min värsta födelsedag hittills. Men det vet ingen, först nu. För jag är alltid så jäkla hemlig. Vem vinner av att veta detta? Ingen. Vem vinner av att veta att jag har en riktigt jävla dålig dag? Inte en enda. Så jag håller tyst.

Du har inte läst det här, allt är bra.

2 kommentarer: