söndag 19 januari 2014

Be ready for take off!

Ibland förvånar det mig att jag ens har några besökare, jag är så himla dålig på att uppdatera.. Det går verkligen i svackor det där, när jag väl skriver, ja då skriver jag allt, på små inlägg, idéer, berättelser, ja vad som helst för texter. När man är inspirerad kan det tydligen gå hur långt som helst, för ungefär ett år sedan satte jag mig faktiskt ner och skrev en låt. Ja ingen höjdarsådan, men just det faktum att jag skrev en låt.. jag trodde inte att jag hade det i mig längre, senast jag skrev en låt tror jag att jag inte ens hade blivit tonåring.. Ja det är märkligt det där. Men nu skrivs det iallafall, men jag kommer ingenvart haha.

Jag kan ju berätta vad jag tog för mig i helgen. I fredags hämtade vi upp min lillebror i skummeslöv och drog till disney on ice i malmö. Får jag säga att jag blev lite missnöjd? Ja det blev jag. Min bror var helt salig och det var askul att vara där med honom. Men jag var på showen för några år sedan och skillnaden är jättestor! Jag vet inte om det är berättelserna eller det faktum att jag bara har blivit äldre. Någonting var det iallafall.. det viktigaste var iallafall att Gabriel tyckte om det. Därefter tog vi honom till mc donalds och avslutade kvällen med lite youtube klipp haha. Så bra dag!


Tyckte denna var fin och asäcklig

Och ungefär såhär glad var jag

Lördagen åt vi lyxfrukost aka bacon och äggröra, sedan kollade vi Despicable me 2, SJÄLVKLART! Och körde sedan hem ponken, därefter hämtade vi upp gumsan och åkte hem till mischa och simon där vi fikade, pratade om dinosaurporr och åt bruna bönor och bacon. För herrn var det ganska speciellt (och nytt) och kanske inte en favorit haha. Ärtsoppa, bruna bönor och risgrynsgröt i plast är ju ganska speciell mat och en kategori för sig haha. Trodde inte att man kunde ha så kul åt den maten haha.Tjohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar