måndag 10 februari 2014

Sol

Tjolabola.
 
Fasen, tyckte att jag hade skrivit ett så bra inlägg, så försvinner hela skiten..
Jag orkar inte rekonstruera allt, kontentan var att jag måste ta tag i saker, men fastnar och gör annat istället. Vissa saker är måsten, och vissa är bara saker jag själv tycker ska prioriteras. Sedan är det svårt att ta till sig att man inte alltid har makten över allting i ens liv, ibland måste man bara vänta på besked, eller på ett nummer eller ett svar. Dock känns det som att jag låter andra vänta på mig i sin tur.
Personnummer, bilförsäkring, bankkonto, skatteverket, försäkringskassan, jobb, migrationsverket, Lund, meddelanden, pengar, mat. Det är så mycket jag kan räkna upp, men jag vet också att när det säger klick och den första goda nyheten trillar in, då löser sig de andra med ens, och jag bara väntar på en positiv sådan!
Att pengar ska vara på liv och död..
 
Något som inte är på liv och död däremot, (wiho nu ändrar vi humör), är min iphone och dess funktioner, kameran är verkligen helt okej, och jag använder den ganska ofta nuförtiden, istället för min riktiga, bilder är ju alltid roliga så här får ni en till bildbomb, boooom!!

Sen jan - idag
smarrig mad

 Snygg jag innan jag tog tåget för att fika med Nordström för sista gången på evigheter..
 

Skar mig i tummen men sken upp när jag fick på mig detta plåster!

 Var bjuden på schlagerfest hos Lina med hennes kille och dessa personer, asanice!
 


 
 Dagen efter åkte hela det bakfulla gänget till Ullared i jakt efter Ola-Conny och Morgan, en tjej i gänget hade haft Morgan i sitt knä en gång och verkade lagom nöjd med det hahah
 
En dag mötte jag solen och tog fram min inre Alien


 En dag spöade jag skiten ur Aris i scrabble, det var det som var planen i alla fall..
 
Igår kom min kära familj och hälsade på oss i stugan för första gången sedan vi flyttade in, vi fikade grekiskt och åt tacos och fem timmar senare var vi ensamma igen i en varm lite stuga med stora leenden på läpparna!
 
 Idag vaknade vi upp till det finaste solskenet, så vi drog till stranden och njöt av plusgraderna som till en början hade blivit hela 7,5 grader! Sååå underbart och vårigt och åhigt, vilken energi det gav!
 


Sedan blev jag nonchalant medan jag väntade på min gaj, en prinsessa väntar aldrig!

 
Sedan gick vi uuud!

 Lomma beach! Första besöket.
 


Med utsikt över trade center och Öresundsbron, kan ni skymta den?


 
Underbart, nu hoppas jag att imorgon blir lika bra. Ska åka och fira min pappa då!
Nästa gång tänkte jag skriva två små recensioner om två riktigt bra grejer, ja det var ju ett bra tag sedan. Fast det kanske dröjer ett tag, vid närmare eftertanke vill jag nog uppdatera när jag har fått en god nyhet, ja vi säger så!


4 kommentarer: