fredag 25 juli 2014

Ny bok!

Det har blivit en del läsande den senaste tiden, vilket känns väldigt bra. Jag har alltid älskat att läsa men det verkar som att det blir svårare att hitta tiden ju äldre man blir. Två saker om det.

 • Kör just nu recaps och läser på spaning med Bridget Jones av Helen Fielding, parallellt med Onåd av JM Coetzee. Väldigt olika böcker uppenbarligen haha, men onekligen bra! Jag älskar Fieldings humor och Jones (antar att det inte behövs göra en presentation av boken) är svår att inte tycka om och känna igen sig i, nej det är inte tung litteratur men den bästa sortens humoristiska feel good böcker! Onåd handlar om en professor i Kapstaden som involverar sig i en student på universitetet han jobbar på, hon anmäler honom till slut för våldtäkt och han vänder på sitt liv i 360 - i stort sett.  

 • Idag köpte jag en bok jag har velat ha ett tag, jag läste hennes debut vilken är lite av en självbiografi blandat med humor och feminism, tyckte boken var väldigt bra och väldigt rolig och ville bara ha mer! Så idag på den ovanliga turen till mataffären, ehum, hittade jag hennes senaste i reahögen (skam!), och roffade den åt mig efter godkännande av pojkvän som tycker det är för mycket böcker just nu, hahaha. Får se hur länge jag klarar att hålla mig ifrån den! Har inte lite böcker som ska läsas..


3 kommentarer:

 1. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  SvaraRadera
 2. har läst denhär boken. sjukt bra!! läsläsläs!!

  SvaraRadera
 3. Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

  SvaraRadera