måndag 14 juli 2014

Tillägg

I övrigt har jag haft en fin helg, fredagen var det jobb, lördagen likaså fast bara till tolv då vi skulle på fest lång uppåt helvete. Min vän Lina och hennes Martin har köpt ett underbart fint hus med lika underbar trädgård. Sammanlagt tog det oss nästan fem timmar att ta oss dit, pauser inräknat. Träffade hela släkterna och hade en väldigt bra kväll! De grillade ett helt jäkla vildsvin kan jag tillägga, svingott höhö.
Nu får vi se dock hur det blir att bo flera timmar bort från varandra, när det är sån distans så kan man inte bli annat än fundersam över hur fan man ska kunna hålla kontakten - i alla fall genom att ses. Men tror att vi löser det faktiskt <3

såhär såg bitchen ut, ser lagom dryg ut haha.

en enda sammanfattande bild från kvällen!
Så himla härligt när man samlar flera generationer av folk och man har så jäkla kul ihop!
 
Igår kändes inte lika bra, who would have thought.. körde hemåt och inom familjen, sedan fet korv med mos, gurkmajonäs och räksallad på det, för att sedan avsluta kvällen med fotboll och chips (tröttnade efter en halvtimme - inbitet fan..).

Imorgon blir det back to reality igen, jobb. Fast jag gillar denna verklighet, måste bara försöka se saker och ting på andra sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar