måndag 12 mars 2012

Hurry

Okej nu ska jag nog hinna med ett snabbt litet inlägg.
Jag har haft en bra helg, väldigt snabbt gick den med! I fredags gick jag på bio med Joanna och kollade The woman in black. Den var bra och chockerna kom med jämna mellanrum, väldigt ofta faktiskt, så stundtals väldigt obehagligt och läskigt. Det var en ganska bra story med och Daniel Radcliffe som huvudrollen var också passande! Rädd för att det skulle sabba lite, svårt att inte förknippa honom med Harry Potter var gång, men nej nej, inget sådant :) Bra skräckfilm iallafall! Därefter hem och sova.

Lördagen drog vi till london, först westfield shoppingcentre i stratford där hon köpte flera presenter till sin familj, vi kollade även forever 21 men som vanligt var inget fint på haha. Därefter Picadilly circus, kollade kära HMV, mötte upp edmund och drog till Oneills där vi mötte upp Benni och alla andra Jammin intresserade människor. Hann prata lite med några, bland annat en svensk tjej. Drog hem en timme senare. Fixade facet och drog på mig partystassen, lol, drog till missoula och mötte upp Christina, Hevi och en annan ny aupair från spanien. De drog en timme senare och Joanna kom, vi dansade lite och drog sedan vidare. Buddha lounge ofc ;p. Jag hade fetaste huvudverken som inte ville försvinna, tog paracetamol, drack massor med glas av vatten. Joanna var rar och sprang runt och frågade massor med folk efter verktablett men ingen hade, till slut kom vår livvakt med en hel ask ibuprofen som jag fick behålla haha, väldigt snällt! Iallfall så blev det lite bättre, vi dansade med Ians rugbykompisar, men han själv var för fullt för att delta. Blev uppraggad av en Rikardo, han var fin. Han ville att jag skulle följa med han hem och "make love", trots upprepade "you only live once" sa jag nej, drog med joanna till bussen. Joanna drog hem med sin rugbykille och jag tog nattbussen hem.

Igår drog jag på mitt första Au-pair möte som hölls i victoria tower gardens bakom the house of parlament i westminister. (Lönt 3 veckor innan man åker ;P) 90 procent var tyskar såklart, alltid :P. Hängde mest med mina kompisar; Benni, Luisa, Clara och Mario som också hade hängt på. Alla hängde lite för sig själva med kompisarna de tog dit vilket var synd. Killen som hade fixat hela grejen satt för sig själv med sin gitarr och sa inte ett ord, trodde det skulle va mer organiserat så alla kunde få en chans att lära känna varandra, men icke. Aja, hade tur för det var den vackraste och varmaste dagen hittills! Efter parken drog vi till en pub där alla splittrades. Pratade och åt, drog hem. Kollade serie med värdföräldrarna och lade mig sedan i min säng.

Litet inlägg var det ja, haha. Gick inte så bra.

1 kommentar:

  1. Åh då är det inte alls lång tid kvar till du kommer tillbaka! :D du måste ta bilder på huset du bor i btw!

    SvaraRadera