lördag 24 mars 2012

Nu

Egentligen skulle jag vilja skriva om allt positivt som hänt än så länge denna veckan men jag kan met tänka på det enda negativa. Att Mario nu har lämnat mig, jättejobbigt.. Var inte alls lätt att släppa taget om honom innan han var tvungen att ta sin buss hem.. Aja, får verkligen hoppas hoppas att vi ses igen snart, usch.

Denna veckan har varit bra för solen har kommit tillbaka och har tillåtit oss att vara ute utan jacka! Jag spenderade torsdagen och fredagen i 2 olika parker där jag skrev ner planer, brev och läste nya boken. Så otroligt rofullt och avslappnande!

Igår var det hemmafest, jag stannade tills 12 slaget och drog därifrån med mario, edmund, christina och den nya au-pairer, som förövrigt är jätterar :) Mitt festhumör försvann totalt ju närmre avskedet kom så jag beslutade mig för att dra hem med. Gjorde ovanstående, grät lite, tog tåget hem och somnade.

Idag stack vi till westminister och gick en guidad harry potter tur ledd av en 65 plus herre i gryffindorhalsduk, väldigt trevlig och väldigt kul! :) Därefter brick lane för att äta, kollade in en liten marknad och köpte ett pusselbitsöränge för 25 spänn. Drog hem, och gick upp på mitt rum. Säger nu godnatt! Imorgon är det dags igen!

1 kommentar:

  1. JAG VILL OCKSÅ GÅ EN GUIDAD HARRY POTTER TUR :'( haha ååh...

    SvaraRadera