fredag 30 december 2011

Fina dagar

Gårdagen var en väldigt bra dag! Jag blev upphämtad av Lina och Nellie, tandläkaren först och sedan halmstad där vi kollade affärer, lina mötte en tjej för att sälja hästtäcke och sedan åt vi asiatisk buffe :). Därefter netto och hem. Kändes väldigt bra att träffa dem igen :). Köpte även finaste mössan på Myrorna 

Idag har också varit en väldigt bra dag. Har träffat två favoriter och verkligen njutit av deras sällskap.

Först träffade jag Nordström på espressohouse i Ä-holm, åt en kyckling/cremecheese/ruccola/rödlöd och tomat Bagel, riktigt god. plus en stor chai latte, såå gott! Pratade om allt möjligt och kollade sedan affärer! Köpte inget, stolt var jag!
Mötte sedan upp mischa utanför malens krog i båstad för lite firande av hennes kommande födelsedag innan jag sticker tillbaka. Vi åt suuupergod mat,  jag stekta grösnsaker med shitakeesvamp och tofu och cashewnötter i röd curry (första vegetariska rätten jag beställt i mitt liv) sedan kladdkaka med glass och varma hallon efteråt. Man blir aldrig missnöjd på Malens. Bytte julklappar och födelsedagspresent och fick ett fiiiiint rött läppstift av mischa som jag hade kollat in för flera månader sedan, hon kom ihåg detta, riktigt glad blev jag! Också för att jag nu äger första läppstiftet i mitt liv.


Servitören/ägaren var väldigt trevligt och frågade vart jag köpt min väska och frågade om det var jag som åt med matöppet där i somras, om vad jag gör nu och hoppades att jag får det bra i England. Det var väldigt trevligt att för ovanlighetens skull ha en servitör som vill lära känna en.

Mamma hämtade mig vid 21 och sedan dess har jag inte gjort något speciellt. Imorgon ska jag ut på äventyr, woopp!

1 kommentar:

  1. Har du målat dina "läppar" idag dåra? :D hahaha

    SvaraRadera