tisdag 28 februari 2012

Better late then never!

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga har jag insett. Jag har inte ens berättat om min helg som var så fin! Ska försöka vara kortfattad denna gången då jag har en tendens att sväva iväg och berätta allt.

Fredag: Hemmafest hos mina YMCA-kompisar: Lärde känna en rar 32årig italiensk Au-pair, sötingen Mac hade skaffat tandställning, jag hade kul med min nya kompis Clara och tyskarna var dryga och höll ihop för sig själva. Vi kom in gratis på klubben Buddha Lounge tack vare en kille som var på festen som jobbar som Dj där. Ett bås för oss själva (vanligtvis får man betala minst 1000 spänn för en kväll) och gratis shots. Smidigt! Hade en bra kväll där, synd bara att man tappade bort varandra hela tiden :P. Vakten George som jag och Joanna också lärde känna för några veckor sedan informerade oss om att vi kommer in gratis på lördagar om vi säger hans namn till vakterna. Testade dagen efter, men då var han där själv så det var ju lugnt:p. Efteråt mötte vi en kille Joanna gillar och hans fett dryga kompisar. Kom hem vid 5 tiden och sov sedan 2 timmar för att gå upp vid 7 för att dra på äventyr!

Lördagen var åh! Mötte min kära vän 10.00 på leichester square, han hade sin vän Hussein med sig. Fikade, kollade affärer, åt lite snabbt, och kollade musikalen. Vid 17.00 drog de vidare på fest med Husseins kompisar. Mådde så bra under detta ganska snabba möte ändå. Verkligen en lyckoboost. Musikalen var inte alls bra dock, hade skitbra platser dock vilket var ett plus, men 25 pund var det inte värt.
Kvällen gick åt till att äta något litet, sedan kollade vi huset Amy winehouse bodde i innan hon dog i Camden, kollade en klubb som Joanna eventuellt ville ha sin fest på, vi fick komma in gratis och gick runt med föreståndaren som visade oss runt. Kändes väldigt.. Vip aktigt. Att stället är en som en stor teater gjorde att man kände sig lite extra speciell. Efter drog vi till Buddha Lounge igen, vi ville träffade innan nämnd kille och dansa. Men musiken sög och jag somnade på soffan.. sååå vi drog hem haha.

Söndagen drog jag med Mario till en italiensk matmarknad här i romford, 10 stånd allt som allt typ och man fick inte smaka något.. det sög. Så vi gick till shoppingcentret och hökade efter smakprov på mjuka pretsels, fett pinsamma haha. Kollade rivers island och topshop efter en tröja till han men han hittade inget. Därefter mötte vi upp Clara och en au-pair jag träffat innan men tog bort från bf, pinsamt. Men vi hade det väldigt trevligt faktiskt! Först äkta engelsk lunch på en pub med yorkshirepudding, ärtor och morötter, falafel, potatiskroketter, någon god gravy osv. Plus efterätt på det bara för att det var billigt, dumma som vi var.. haha
Sedan spelade vi biljard på en annan pub, jag och mario vann! Därefter till funspace och bränna lite pengar på maskinerna haha.

En väldigt bra helg alltså, även om jag inte träffade han. Mario var dock gullig och sa att jag skulle låtsas att jag hade varit på dejt med han istället den dagen haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar