fredag 10 februari 2012

Mer tankegång

Jag är förvirrad, jätteförvirrad. Tvtittande, musikvideokollande, bloggläsande, bokläsande och så vidare, är inte bra för mig. Jag har en tendens att slå ifrån mig att detta inte är verkligheten, då känner jag att nej, jag vill också ha det så! Det känns som att jag missar så mycket fastän jag borde inse att jag också upplever så mycket.Det är inte rätt av mig att känna mig misslyckad för att jag inte vet vad detta året har att erbjuda, för att jag inte har en klar plan på vad exakt jag vill jobba med i framtiden och alltså måste plugga för att nå detta. Jag vill vara spontan och ena dagen vilja bli journalist för att andra dagen vilja bli musikalartist. Jag vill resa runt till spännande platser och träffa så jäkla mycket olika människor, jag vill hitta min plats och inte känna mig så vilsen, känna mig så fel. Fastän jag vet att jag är så rätt enligt andra.

De där Franskmännen ska då alltid verka ha det underbara, perfekta, magiska och fantastiska livet! Man tror att livet där ska vara som på film, bilder, i franska låtar. Men med lite redigerande verkar allt bra, för inget utan lite fix kan vara perfekt.

Ur en annans persons perspektiv med lite fin 80talsmusik, coola kläder och grymt umgänge, kan nog mitt liv också se perfekt ut.

Det ska då ordna sig, det gör det alltid.

1 kommentar:

  1. Efter att ha kollat dagens Big Bang Theory så föll tankarna på dig, klart att det kommer ordna sig för dig! Hoppas du har det bra Isis!

    SvaraRadera